Yritys

Kauneuden äärellä- Kokonaisvaltaista kauneutta ammattitaidolla

Luonnonkosmetiikka

Laadukas luonnonkosmetiikka tarjoaa iholle ja keholle raaka-aineita, jotka iho pystyy tunnistamaan ja hyödyntämään kokonaisuudessaan omaan käyttöönsä. Tuotteeni pohjautuvat laadukkaisiin, mahdollisimman vähän ihoa kuormittaviin raaka-aineisiin, jotka tukevat ihon omaa toimintaa. Tuotteista ei löydy mm. synteettisiä hajusteita, hormonitoimintaa häiritseviä parabeeneja, mikromuoveja, sulfaatteja ym.

Kouluttautuminen

Oma ammattitaitoni pohjautuu jatkuvaan opiskeluun niin kosmetiikan raaka-aineisiin, ihmisen terveyteen, ravintoon, hermoston hyvinvointiin sekä funktionaaliseen lääketieteeseen. Minulle on tärkeää ymmärtää kokonaisuutta, sillä kaikki valintamme vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. 

Yksilöllistä hoitoa

Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö ja jokaisen ihon taustalla on yksilöllisiä tapahtumaketjuja, jotka ovat muovanneet ihon sellaiseksi, millainen se on ja synnyttäneet ihon haasteet. Tärkeintä kokonaisvaltaisessa ihonhoidossa on selvittää jokaisen yksilölliset taustat, että voidaan aidosti hoitaa ihoa ja saada tuloksia aikaan.
Tuloksekkaan ihonhoidon ja kauniin, hyvinvoivan ihon takana on terve ja hyvinvoiva keho.

Laadukkaat tuotteet

Onnistuneen ihonhoidon takana on ymmärrys kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta, mutta myös optimaaliset raaka-aineet hoitamaan erilaisia ihon tarpeita. On tärkeää ymmärtää mitä raaka-aineet tekevät iholle ja millaisilla raaka-aineilla voimme hoitaa mitäkin ihon haastetta. Täällä sinun ihosi tarpeille kootaan täydellinen raaka-aineiden kombo hoitamaan ihosi tarpeita.

 

Tule sellaisena kuin olet

Kauneuden äärellä on paikka, jonne sinä voit saapua juuri sellaisena kuin sinä olet, pyytämättä itseäsi anteeksi. Täällä jokainen saa viipyä kaikkine mielentiloineen, jutella tai olla hiljaa, nauraa räkä poskella tai itkeä. Täällä sinä olet tärkein, eikä sillä ole mitään merkitystä onko päälläsi ykköset vai rikkinäiset kalsarit. 

Tärkeintä täällä on, että sinä tulet nähdyksi ja kuulluksi ja sinun tarpeesi huomioiduksi.

Työtä rakkaudella

Ihon haasteet voi vaikuttaa merkittävästi kantajaansa. Oman aknetaustani vuoksi teen työtä suurella intohimolla ja rakkaudella, annan kaikkeni auttaakseni asiakkaitani löytämään taas ihon tasapainon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. "se mikä meitä parhaiten opettaa on asiakas. Pysähdy, kuuntele, kuule."

-N. Takkinen

Yrityksen takana

Olen valmistunut 2008 sairaanhoitajaksi ja tehnyt koko työurani leikkaussalissa instrumentoivana sairaanhoitajana. Esikoisen äitiysloman aikana sain kuin salama kirkkaalta taivaalta idean kosmetologin koulutuksesta. Niin vahva intuitio, niin kun se olisi aina ollut mun haave.

Olen toiminut kosmetologi- yrittäjänä vuodesta 2014, enkä kadu päivääkään. Tein opintojen ohessa sivutoimisena töitä alalla ja suoritin osan käytännön tunneista ja harjottelusta oman yrityksen alla. Rakastan työtäni ja se harvoin tuntuu työltä. Oman itsensä herruus ja vapaus toteuttaa työtä omannäköisellä tavalla ja oman arvomaailman pohjalta, on parasta.

Oma aknetausta on saanut minut syventymään omaan työhöni vähän eri näkökulmasta. Olen nähnyt omassa aknetaistelussa, miten kokonaisvaltainen ihonhoito on ainut tapa, millä saadaan pysyviä hoitotuloksia aikaan. On tärkeää pureutua iho-ongelmien syntyjuurille, että voidaan saada pysyviä tuloksia.

Koen omiksi vahvuuksiksi alalla sen, että teen työtäni suurella sydämellä. Olen aidosti kiinnostunut siitä, että ihmiset saavat apua sen sijaan, että dollarit kiiluu silmissä ja asiakkaita satelee liukuhihnalla ovista ja ikkunoista. Koen myös tärkeäksi, että teen työtäni omalla persoonallani ja omannäköisesti, asiakas ja sen tarpeet kaiken keskiössä. Haluan, että täällä on jokaisen hyvä olla, jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja voit luottaa siihen, että täällä sinä olet tärkein! <3

Tuotteet

Luonnonkosmetiikka on suunniteltu hyödyntämään luonnon omia raaka-aineita ja välttämään synteettisiä kemikaaleja kuten parabeeneja, sulfaatteja sekä keinotekoisia hajusteita. Tuotteeni pohjautuvat laadukkaisiin, mahdollisimman vähän ihoa kuormittaviin raaka-aineisiin jotka tukevat ihon omaa toimintaa.

Optimaaliset raaka-aineet. ihosi on ekosysteemi, jota suojelee elävien, hyödyllisten bakteerien panssari. Probioottien, prebioottien ja aktiiviraaka-aineiden avulla saat parhaan ihosi takaisin.

Käytän laajaa tietotaitoani ja kokemustani löytääkseni juuri sinulle sopivat ratkaisut ja hoitomenetelmät.